sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages


My name: sHiKiN iDRiS
My Fotopage: http://shikinman.fotopages.com/
About me: i'm a wife to my beloved hubby... i'm a mother to my luvly son.....
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Yati Azman
Latest entry:SALES SALES SALES
Jualan murah.. Sempena 'Come Back' SeriCollection........ Tungguuuuuu..... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Saliza mohd ali
Hai lama tak update fotopages.....maklumlah sejak ada Facebook and blog kan.....anyway akan update soon...tunggu .....[i] View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
shima wan
Latest entry: CAMISOLE & PANTY SET
Kepada peminat set CAMISOLE & PANTY SET boleh la buat pemilihan dibwh dgn harga yg berpatutan RM50 per set: Fern Leaf Cami-Set Vanilla Fern Leaf Cami-Set Strawberry Flower Bouquet Cami-Set Leaf Petal Cami-Set Pina Colada Summer Cami-Set Flower Bouquet Cami-Set Materials: Polyamide, Elastane SIZE BUST HIP WAIST S 80 82 – 88 - 90 69 - 75 M 83 85 – 91 - 93 75 - 81 L 86 88 – 94 - 96 81 - 87 View this Fotopage entry
didaijauteeshoppe teset
Latest entry:famili set tee - najwa
View this Fotopage entry
Nor Liza Md Arif
Latest entry:Akhirnya, Kau Pergi Jua.. ha3
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
emy omar
Latest entry:Syawal datang lagi
Salam Lebaran buat semua...Maaf zahir & batin..Semoga bergembira di Hari Raya dan buat yang merancang perjalanan jauh semoga selamat sampai ke destinasi..Berhati-hati di Jalan Raya *Maaf lama tinggalkan Fp ni bersarang2 , saya bukan menghilangkan diri. Saya masih ada lagi dalam dunia cyber ni..sibuk dengan blog & FB insyallah ada rezeki jumpe lagi.. :-> View this Fotopage entry
mumDreams Boutique
Latest entry:Sudah lama tidak berupdate ?
Salam. Wah, agak lama kami tidak membuat sebarang update di laman fotopages ini. Alhamdulillah, hari ini ada sedikit kelapangan untuk saya membuat sedikit pengemaskinian laman fotopages ini. :-> Saya mewakili warga mumDreams memohon jutaan kemaafan atas ke'tidakupdate'an laman ini. Walau bagaimana pun, kami masih beroperasi seperti sediakala di laman web utama kami http://mumdreams.com.my(www.mumdreams.com.my). Insya Allah, kami akan cuba kembali membuat pengemaskinian secara rutin di fotopages ini. ... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Eryne Jasmine
Latest entry:Pindah...
saya dah pindah ke blog lain... maka blog ini saya tidak akan update lagi... sila ke klik link di sebelah utk ke blog saya: http://miadanjaserin.blogspot.com sekian, terima kasih... View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Sarah Rahim
Latest entry:BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM
Salam semua, Jemput singgah ke blogshop baru saya... :-D HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM Need to de-stress? Or having a shopaholic disorder? What you need...is just a little RETAIL-THERAPY... 8-) 8-) 8-) View this Fotopage entry
ieda dadida
Latest entry:SeLaMat TinggaL FP hhhuuu hhhhuu
SalaM Sume.. Kengkawan.. FYI, Sy dah bErpindah Ke Blog Diatas Sebab-sebab Tertentu yg tak dpt dielakkan.. SILA LAH LAYARI BLOG DADIDA yg seIndah Tuan Nyer itew 8-) heeehe $-) :P feel free go to:- http://kayieda.blogspot.com/ Have A Nice Showing...And Supported.. LOL View this Fotopage entry
Arme Ruhaiza Rosli
Latest entry:Iqbal dan Irfan...
Tak sempat nak upload gambar, Irfan balik dari nursery nak main main game Dr Who kat pc lak... Saja update gambar-gambar adik dan abang..untuk tatapan keluarga di Malaysia..main sama-sama, tidur sama-sama, mewarna pun sama-sama..dua beradik yg tak boleh dipisahkan..celik mata ja pagi-pagi kalau salah sorang takda, sorang lagi mesti mencari...boleh kata semua benda mesti beli sama...sama warna, sama pattern...macam kembar pula. ;-) kalau tak, berebut lak.. IRFAN... cuma makan ja lain citarasa...Irfa... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
AiDiLLa RoZaiDi
Latest entry:Muhammad Haikal Bin Rozaidi
Alhamdulillah, Muhammad Haikal telah dilahirkan pd 6.55am 16 Sep 2008. ;-) View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
Chindye Collections
Latest entry:Syarat-syarat pembelian online
Selamat datang & selamat bershopping online ke CHINDYE'S COLLECTION, menjual blouse wanita & tudung secara online. Sebelum membuat pembelian, para pelanggan digalakkan membaca syarat & terma secara terperinci. SYARAT & TERMA PEMBELIAN Pilih produk yang diinginkan. Sila nyatakan kod barangan, kuantiti, nama pelanggan dan lokasi melalui email atau sms. Sebaiknya menggunakan email untuk penjimatan kos. Pembayaran hanya boleh dibuat selepas kami mengesahkan barangan sedia ada. Bayaran terus ke akaun... View this Fotopage entry
EV126
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
helena suni
Latest entry:gENTING
Khamis lepas aku gi genting beramai2.. saje nak jalan2..sbb dah lama tak berjalan.Firdaus tido jer masa kat genting..yer lah tempat sejuk fidaus mmg suka.Daus pakai lengan panjang boleh berpeluh tu..dengan selamba nya dia pakai lengan pendek..hahaha..mcm anak mat saleh lah plak..tahan sejuk. View this Fotopage entry
just kids
Latest entry:RAMADHAN CLEARANCE!!!
.:BABY PHAT LAYERED DRESS:. np rm45...NOW rm35 free postage size: 6~9m 18~24m ~SOLD~ .:DISNEY MINNIE SLEEVELESS DRESS:. np rm40...NOW rm35 free postage size: 9~12m .:DISNEY MARIE 2PCS SET:. np rm45...NOW rm35 free postage size: 3~6m .:GUESS 3quarter SOFT JEANS:. np rm50...NOW rm40 free postage size: 5y 8y ~SOLD~ .:GAP TEE:. np rm30...NOW rm25 free postage size: 75cm > 12~18m 80cm > 2y 95cm > 3y 100cm> 4y .:ADIDAS HOODED JUMPSUIT:. np rm40... View this Fotopage entry
DiLLa RoZaiDiLLa
Latest entry:SeLaMaT DaTaNg Ke .: iTSuKi oNe sToP :.
Prosedur Pembelian 1) PESANAN - Pesanan hendaklah dibuat melalui emel/pm/telefon. 2) PEMBAYARAN - Setelah stok sampai, anda akan diberitahu dan pembayaran hendaklah dibuat ke Maybank akaun : 101254047429 (Noor Aidilla Binti Saamin) Setiap pembayaran yang telah dibuat hendaklah dimaklumkan melalui emel/pm/telefon dengan disertakan bukti pembayaran. 3) PENGHANTARAN - Bagi pelanggan yang berada di kawasan berdekatan e.g Johor Bahru, penghantaran akan dilakukan secara terus kepada anda. Caj tidak diken... View this Fotopage entry
Umi Hannan
Latest entry:Cuba Try Test
jumpa web ni http://www.magmypic.com/ kat blog nieja http://niezapunyablog.blogspot.com/.xde keje sgt la ni.saje cuba try test. :P umi pon nak numpang glemer gak.gambo xclear psl gune hset aje. LOL LOL View this Fotopage entry
huyooo
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
ibu wina
Latest entry:Welcome
bajucantik telah ditutup dan diganti dengan kebayabordir.multiply.com PLEASE GO TO:[/b] http://kebayabordir.multiply.com(http://kebayabordir.multiply.com) View this Fotopage entry
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry
From China
Latest entry:Moving
since fp adalah produk Israel.. Fatin boikot fp and slowly berpindah ker flickr. http://www.flickr.com/photos/onlineshop/ walaupun kiter tak kene bayar bila guna fp, tp fp dpt buat duit from iklan2 yg dibayar.. bila ramai pengguna fp, more iklan2 akan ade.. more duit dorang dpt.. marilah kiter boikot fp beramai2.. pengguna fp from Malaysia ada lebih 58ribu pengguna.. antara negara yg terbyk pengguna.. sekian terima kasih.. View this Fotopage entry
Gee n YHelmi Almarzuki
Latest entry:BATIK SUTERA TERENGGANU @GEE
ASSALAMUALAIKUM W.B.T BATIK SUTERA TERENGGANU @gee TELAH BERPINDAH KE http://iyazibatik.blogspot.com HARAP MAKLUM ~GEE, KUALA TERENGGANU. 019-9890701~ View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016