sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Oct-2008 01:00 Email | Share | Bookmark

sedondon persalinan biru...
2 king's in my life...
our lil precious...
kami ke Jusco Seremban 2...
try kasut baru..
bersidang memilih kasut..
abah & mama...
like mum, like doter...
kasut hadiah tok tam & family...
bayar la plak....
dapat baju & kasut baru...
terus tukar....
pastu gi main keta enjut...nganga mulut dia!
mummy dh letih...
it's us...
ini nek tam...
me, wan iqbal & iqbal...
wan suap aiskrim...atok termenung!
posing lagik...
tgk aper tuh???
cousins...boy,raira & iqbal,me, farah & iqah
kuar dari Jusco...
pi Tesco Seremban 2 plak...
nak menggapai barang...
atok & wan shopping...
papa nih xabis2 bergayut...


Nak sambung kisah raya lagik.....
Pada malam raya ke 2, kami bertolak balik ke Seremban (umah my parents la tuh... ).Kami sampai pun dah lewat...
tapi tetap kejutkan sume org sbb nak tunjuk persalinan biru kitorang
Kebetulan makcik ku, Mk Tam & family ada di rumah kami selepas beraya di Kuala Pilah kg Pk Tam pada hari sebelumnyer.
Diorang nih pun menunggu kepulangan Harith Iqbal dari siang....
Pada hari raya ke-3, sebab xde saper yg nak datang (sebenarnyer nak pi berjalan.. )
kami ke Jusco Seremban 2 nak cari kasut Harith Iqbal sebab Mk Tam & family dah janji nak belikan kasut untuk si kecik tuh.
Puaslah diorang men'try' kasut2 kat situ...dan akhirnya blilah kasut Garfield dan sehelai baju merah berlengan panjang. Si kecik tuh terus pakai aje kasut dan baju baru...
Thanks a lot to Mk Tam & family...
Dari Jusco kami beralih arah ke Tesco Seremban pulak sebab abah & mama nak shopping barang2 dapur. Nasiblah ramai yg sudi melayan karenah anak bujang ku itu.....

Mari singgah dan lihat aksi kami...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net