sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jul-2008 17:02 Email | Share | Bookmark
HaRiTH IqBaL....dah pandai aper????

dah laju berjalan dgn walker..
akan masukkan aper sajer dalam mulut...
nak rasa aper yg mummy & papa makan/minum..
dah pandai mencapai aper yg ada depan mata...
duduk dalam high chair...
tido atas troli kat carrefour...(ada tmpt letak baby)
tido duduk kat dalam car seat...
duduk dalam high chair sendiri...
tarik aper je yg ada...
menggaru kalo mengantuk...
jadik anak garfield...
dah pandai duduk...




My dear HaRiTH IqBaL dah 6 bulan pd 9.7.2008.....
entry kali nih nak tepek gambar budak bulat nih dan perkembangan terbaru cinta hati mummy & papa...



- lahir 34 mggu dgn 2.25kg.....skang dah 6 bulan dgn 7.65kg
- dah pandai menyembang....macam2 bunyi kuar dari mulut
- dah pandai menyanyi sendiri kalo nak tido masa dalam buaian
- dh pandai ketawa mengekek2 kalo diagah atau kita sedang bercakap dgn dia
- dah laju berjalan dgn walker
- dah pandai ke depan & gostan dgn walker....abis cerok umah sume masuk.dapur mummy pun dah sampai.(masuk dapur gostan plak tuh.....!)
- dah pandai mencapai barang2 depan mata
- dah pandai menarik2 aper yg dia nampak....pasu bunga mummy dah pecah sbb dia tarik table runner & bangku makan dah terbalik sebab dia tarik baju papa yg tergantung!!
- dah pandai duduk tanpa sokongan (sekejap jek la....!) duduk dalam high chair kat kedai makan
- pandai makan....abis jek nestum atau biskut tiap2 kali makan. kalo lambat skit makan,siaplah mengamuk menangis2....
- akan masukkan barang2 kat tangan ke dalam mulut.
- suker jolok2 jari telunjuk dalam mulut...pastu 'uwekkkkkk' macam nak muntah (nasib xpenah lagik muntah sebab perbuatan dia nih!)
- akan tido xkira masa asal mengantuk...dalam car seat masa perjalanan,dalam baby stroller atau dalam baby sit kat troli supermarket
- akan menggaru2 kepala,dahi dgn telinga kalo dah mengantuk sangat

itu jek yg aku terpikir skang.....kejap jek masa berlalu. Harith Iqbal dah 6 bulan pun...
semoga anak mummy & papa membesar menjadi anak yg baik dan sihat serta gembira sentiasa....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net