sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jul-2008 18:50 Email | Share | Bookmark
DoCtOr FisH...

Family Fish SPA with Doctor Fish
Ikan2 yg bergelar 'Doctor'
Redam kaki hubby...ikan menyerang!!
Mak oi....berlumba2 datang nak serang aku!!
Me & Hubby....
Hujung bulan Jun kami sekeluarga balik ke kg...N9!
Entry kali nih nak citer pasal DoCToR FiSH (walaupun dah agak basi gambar2 nih!!) ....sejenis ikan yg semakin terkenal sekarang nih dalam bidang perubatan alternatif. Kalo kat TV dah banyak citer pasal ikan nih....banyak spa yg tawarkan rawatan menggunakan DoCToR FiSH. Ikan nih dikatakan boleh membuang sel kulit mati dan toksik dalam badan...

Masa aku & hubby jalan2 kat Giant Senawang,Seremban kami terserempak dgn promosi ikan nih. Ntah macam mana kami boleh terpedaya nak mencuba...
Yang xbest tu...kolam ikan nih kat kat laluan org ramai,malu plak nak celup kaki kat tengah jalan.
Tapi aku buat muka selamber je la.....dapatlah kaki aku berendam untuk digigit2 oleh ikan tu selama setengah jam.
Memula rasa geli2,kadang2 rasa macam kena electric shock pun ada....tapi lelama best jek.Macam kena urut...xnak angkat kaki plak

Aper rasa lepas tuh????Ntahlah ek....rasa macam bese je.Cuma dah banyak la kot sel2 kulit mati dgn toksik badan aku yg dah ikan2 tuh makan.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net