sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-May-2008 23:30 Email | Share | Bookmark
Walker baru IqBaL....

Nk pi jalan....
Test drive walker kt Giant Tampoi...
Alamak...mcm xbest je keta nih.Mummy...xnak la!
Nih kt Jusco Permas plak...papa tgh godek2 walker
Package..baby+walker ada less 20%
Uuuhhh.....nk kuarkan bantal
Garangnyer anak mummy...
Nih test yg lain plak...
Tukar lagi keta....
Macam bosan je Iqbal cayang nih...??
Pastu teman papa shopping plak...
Memula ok je Iqbal nih...
Pastu dah mula merengek...
1 2 3...nangis plak!
Mummy dok ambik gambar sendiri...
Pi food court ....mummy jaga Iqbal yg tido
Sementara papa pegi beli...
Order aper agaknyer..??
Juadah mummy...
Papa makan dulu...
Lenanyer anak manja nih...
Kt umah....inilah walker pilihan kami
Dengan aksesori mainan...
2 in 1...walker & rocker
Iqbal dah melaram dalam walker...
Papa harap Iqbal suker ek...!
Selesa je sambil tgk AF6
Firstly...Happy Belated Mother's Day untuk mama (my mum),ibu (my miL) dan semua ibu2 di mana saja berada.
Tak sempat nak update fp.....kalo ada kesempatan,malas plak melanda

Nak citer pasal walker baru Iqbal yang mummy & papa belikan hari tuh.
Sebab Iqbal dah xreti nak baring diam2 ..asyik nak di dukung sebab nak berdiri,jadi kami sepakat nak belikan walker untuk Iqbal. Jadi pada weekend yg lepas, kami ke Jusco Permas Jaya...
And presenting Harith Iqbal new walker a.k.a sport car yg akan digunakan untuk meraound ke seluruh celah2 umah..
Skang Iqbal cuma pandai jalan ke belakang...gostan la plak!
Takpe....nanti mummy & papa ajar Iqbal jalan ke depan yer. Takpun kita daftar sekolah memandu...


Ala.....masamnyer anak mummy cayang


Walker @ kete sport Harith Iqbal


Test drive walker
[b]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net