sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-May-2008 10:08 Email | Share | Bookmark
BaLiK KaMPuNG....

Kat kg papa...ramai yg balik gak
Ini keluarga Pk Teh papa...dah nak blk Kuantan
Iqbal tido dgn Didi(bear)
Like papa...like Iqbal
Dah bangun...
Sembang dgn Tok Nyang
Mummy gedik's....
Dgn Tok Nyang lagik...nak blk Sremban la plak!
Bye2 sumer...
Papa & Mummy...
Tido sepanjang perjalanan balik umah tok & wan...
Morning wif atok...
Xsempat nak msk umah...wan dah baca paper!
Lena nyer tido...
Ensem x saye???
Besarnyer mata...jln2 umah tokcu kat KL
Xtido2 lagik...
Dah kul 1 pagi...
Nek Tam dgn Dodi(kucing)...
Dodi yg gedik's...
Pk Long Fitri....'ni anak org ke anak patung???'
Ala....cucu wan dah nak balik JB
Acu tumpang posing...
Bye sayang....nnti balik lagi yer!!
Iqbal menangis sedih ke ngantuk..???
Singgah mkn kat Tangkak...
Mummy & Iqbal...
Papa & Iqbal...
Saye pun nak makan la...
Erm....malas betul rasa nak update fp nih. Cuti 9 hari sekejap betul aku rasakan....
Xde plan pun nak balik...sebab baru je balik dari kampung sebelumnyer.
Kebetulan hubby ada kursus kat Port Dickson 4 hari, jadi aku pun apply cuti untuk ikut sama.
Dalam perjalanan dari JB, kami singgah kat kampung hubby di Gemencheh,NS...sempatlah tido 2 malam. Kemudian kami balik ke rumah org tua aku di Seremban,NS. Hubby ke PD berulang selama 4 hari. Tak jauh....setengah jam dah sampai.
Seronok betul atok & wan biler ader cucunyer....
Ini antara gambar2 kami masa bercuti....


HARITH IQBAL BIN MOHD NUR HASEMAN




MUMMY EKIN & PAPA MAN



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net