sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 28-Sep-2007 02:36 Email | Share | Bookmark
Holiday trip to Cameron Highland

Baru sampai....
Hubby & me....
Ladang teh yg menghijau...
Wif mama, hubby & me...
Wif hubby....tengah2 ladang teh
Beratnyer mummy...!!
My mama....seronok tgk bunga
Gumbiranya hati hamba....
Erm...harumnyer!
Wif mama & iqah...
Posing lagik kat kebun bunga...
Bunga raya lah...!
16 weeks....
Pekan Brinchang...
Dari tingkap hotel...
Pilih2 kaktus....
Xabis borong lagik....
Penat dah ni...
Bunga lagik....
Nak balik dah nih....
Kami plak bergambar...
Hutan Lipur Lata Iskandar....
Percutian ni sebenarnya hadiah untuk adik yg baru abis UPSR...lagipun dia belum penah sampai ke CH. So...setelah penat menjayakan kenduri kahwin adik hubby pada sebelumnyer, aku decide bawak adik ke CH. Kami pegi cuma 2 hari 1 malam je...dan aku bawak skali mama sebab dia berhajat nak borong pokok bunga.
Kami bertolak pada 6.9.07 dan balik pada 7.9.07.....perjalanan sungguh memenatkan dan memualkan. Aku memang pening sepanjang jalan....hubby pun sama tapi dikuatkan semangat untuk drive sampai ke atas. Thanks dear...luv u!
Sampai di CH....pemandangan sungguh mempesonakan. Memang mendamaikan dengan suasana yg sejuk dan nyaman. Aktiviti memborong barang pun bermula.... biasalah kalo ke CH, yg dibeli selalunyer serbuk teh,strawberi,kaktus,pokok bunga,sayur dan cenderahati sebagai kenangan.
Adik aku kata....tobat xnak pegi CH lagi. Xtahan dengan keadaan jalan yg amat memeningkan! Anyway...aku enjoy sebab dapat bercuti, jauh dari kerja2 pejabat dan dapat luangkan masa dengan keluarga. Hopefully next time dapat jalan2 lagik....and this time wif my baby!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net