sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jun-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
JaLaN2 dI DaNgA BaY - 7 JuN 2008

Teluk Danga @ Danga Bay...
Sedara-mara hubby dari NS
It's uS...!!!
View all 28 photos...
Pada 7 Jun@Sabtu kami ambil kesempatan untuk bawa sedara-mara hubby yg datang dari NS untuk berjalan-jalan ke Danga Bay. Mereka sampai pada petang Jumaat sebelumnyer...khas untuk membantu kami berpindah. Thanks a lot!!
Jadi setelah berpenat lelah mengangkat barang2 dari Stulang ke Kempas,kami bersiar-siar di Danga Bay sebelum mereka berangkat pulang pada Ahad keesokkannyer. Pengunjung memang ramai betul memandangkan itu adalah hari Sabtu dan cuti sempena Hari Keputeraan Yang Di-Pertuan Agong....xlupa jugak sempena HARI ULANGTAHUN KE 26 aku!!!
Xsempat nak ke Dataran Bandaraya Johor Bahru untuk menyaksikan Citrawarna Malaysia...jalan jam dan sesak.Lagipun hari dah jauh malam.Nasib baiklah Iqbal tido nyenyak sepanjang berjalan....letih betul anak aku tuh!
So,this entry dedicated to beloved Ibu Long,Asu,Paksu,Shamil,Aniq and Nadia....thanks for coming all way long to JB










Sunday, 1-Jun-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
SaJeR-SaJeR uPLoAd...pAgI & PeTaNg hARi yG BeRbEzA

Kenderaan baru iqbal..
Di suatu ptg...
Iqbal main kat luar umah..
View all 20 photos...
Sedikit cebisan foto-foto anakku sayang....

Sejak akhir2 ni xdapat nak upload gambar yg menarik memandangkan tiada aktiviti menarik sebab sibuk mengemas untuk berpindah...








Monday, 19-May-2008 23:30 Email | Share | | Bookmark
Walker baru IqBaL....

Nk pi jalan....
Test drive walker kt Giant Tampoi...
Alamak...mcm xbest je keta nih.Mummy...xnak la!
View all 27 photos...
Firstly...Happy Belated Mother's Day untuk mama (my mum),ibu (my miL) dan semua ibu2 di mana saja berada.
Tak sempat nak update fp.....kalo ada kesempatan,malas plak melanda

Nak citer pasal walker baru Iqbal yang mummy & papa belikan hari tuh.
Sebab Iqbal dah xreti nak baring diam2 ..asyik nak di dukung sebab nak berdiri,jadi kami sepakat nak belikan walker untuk Iqbal. Jadi pada weekend yg lepas, kami ke Jusco Permas Jaya...
And presenting Harith Iqbal new walker a.k.a sport car yg akan digunakan untuk meraound ke seluruh celah2 umah..
Skang Iqbal cuma pandai jalan ke belakang...gostan la plak!
Takpe....nanti mummy & papa ajar Iqbal jalan ke depan yer. Takpun kita daftar sekolah memandu...


Ala.....masamnyer anak mummy cayang


Walker @ kete sport Harith Iqbal


Test drive walker
[b]


Monday, 5-May-2008 09:51 Email | Share | | Bookmark
kEnAnGaN TeRiNdAh......







Tadi hubby dtg opis aku ambil kunci kereta.Tetiba ble tgk muka hubby, teringat zaman masa jd pengantin dlu. Hehe....rasa best je dapat jd pengantin.(sebenarnyer best dpt pakai baju lawa2...!!!)
So excited masa tuh...dgn segala mcm persiapan untuk kenduri dan kemeriahan tetamu yg datang.
So...aku buat entry nih untuk mengimbau kenangan mummy & papa Iqbal.....
Semoga jodoh kami berpanjangan dan senantiasa dalam kebahagiaan!



Saturday, 3-May-2008 10:08 Email | Share | | Bookmark
BaLiK KaMPuNG....

Kat kg papa...ramai yg balik gak
Ini keluarga Pk Teh papa...dah nak blk Kuantan
Iqbal tido dgn Didi(bear)
View all 29 photos...
Erm....malas betul rasa nak update fp nih. Cuti 9 hari sekejap betul aku rasakan....
Xde plan pun nak balik...sebab baru je balik dari kampung sebelumnyer.
Kebetulan hubby ada kursus kat Port Dickson 4 hari, jadi aku pun apply cuti untuk ikut sama.
Dalam perjalanan dari JB, kami singgah kat kampung hubby di Gemencheh,NS...sempatlah tido 2 malam. Kemudian kami balik ke rumah org tua aku di Seremban,NS. Hubby ke PD berulang selama 4 hari. Tak jauh....setengah jam dah sampai.
Seronok betul atok & wan biler ader cucunyer....
Ini antara gambar2 kami masa bercuti....


HARITH IQBAL BIN MOHD NUR HASEMAN




MUMMY EKIN & PAPA MAN



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net