sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Oct-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark

sedondon persalinan biru...
2 king's in my life...
our lil precious...
View all 26 photos...


Nak sambung kisah raya lagik.....
Pada malam raya ke 2, kami bertolak balik ke Seremban (umah my parents la tuh... ).Kami sampai pun dah lewat...
tapi tetap kejutkan sume org sbb nak tunjuk persalinan biru kitorang
Kebetulan makcik ku, Mk Tam & family ada di rumah kami selepas beraya di Kuala Pilah kg Pk Tam pada hari sebelumnyer.
Diorang nih pun menunggu kepulangan Harith Iqbal dari siang....
Pada hari raya ke-3, sebab xde saper yg nak datang (sebenarnyer nak pi berjalan.. )
kami ke Jusco Seremban 2 nak cari kasut Harith Iqbal sebab Mk Tam & family dah janji nak belikan kasut untuk si kecik tuh.
Puaslah diorang men'try' kasut2 kat situ...dan akhirnya blilah kasut Garfield dan sehelai baju merah berlengan panjang. Si kecik tuh terus pakai aje kasut dan baju baru...
Thanks a lot to Mk Tam & family...
Dari Jusco kami beralih arah ke Tesco Seremban pulak sebab abah & mama nak shopping barang2 dapur. Nasiblah ramai yg sudi melayan karenah anak bujang ku itu.....

Mari singgah dan lihat aksi kami...







Friday, 10-Oct-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark

bacaan doa selamat...
dah boleh makan...
rajin la konon....
View all 16 photos...


Entry raya yg ke-2 nih plak nak citer masa kami sampai ke kg hubby di Kg Tenai,Gemencheh,NS.
Sebelah malamnyer sebelum makan malam kami adakan skit bacaan doa selamat. Kebetulan semua adik-beradik MIL balik beraya di kg tahun nih, jadik suasana riuh rendah kat umah tuh....

Harith Iqbal plak jadik org paling laju merayap ke tangga sebab xpenah jumpa tangga.
Raya ke-2 kami sume bertolak ke rumah Ibu Ngah hubby di Jasin,Melaka. Banyak sungguh juadah, tapi gambar masa makan xsempat nak ambik dek kerana khusyuk sgt menikmati hidangan.




Thursday, 9-Oct-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark

pertama kali beraya dalam hidup...
iqbal posing dulu mummy....
hubby,me,iqbal & MIL....bergambar raya
View all 20 photos...


Al-kisahnyer aku bekerja pada malam raya dan kami cuma dapat bertolak balik ke kg pada pagi 1 hari raya. Pagi tu lepas sembahyang sunat hari raya, kami siap2 bersalam-salaman sebelum bertolak.
Ini kali pertama Harith Iqbal beraya... comel aje dgn baju melayu oren dia tuh. Tema kami warna oren untuk tahun nih....kali pertama beraya dgn anak, mission kami nak kumpul duit raya Iqbal bebanyak..

Destinasi pertama kami singgah beraya kat umah Nenek (sebelah abah ku) kat Kg Pt Besar, Bt Pahat, Johor. Keluarga aku mmg beraya kat sana tahun nih. Jadik dapatlah juga aku cium tangan Mama & Abah ku di pagi raya.
Pakcik2 & makcik2 ku xde sebab kuar berjalan raya. Yg tinggal Nenek, Bik Ros dgn 2 anak Acu Ana, sepupu ku Sirah & Sirhan yg ditinggalkan Umi & Ayah yg kuar beraya

Lepas bersembang dan makan2 juadah hari raya, kami pun bertolak ke kg hubby di Kg Tenai, Gemencheh NS.Itu next entry ea.....enjoy our HARI RAYA AIDILFITRI piccas







Tuesday, 30-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark








Di hari2 terakhir Ramadhan 1429H nih, nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI serta MAAF ZAHIR & BATIN pada kawan2 di alam fotopages ni. Semoga raya kali nih membawa kegembiraan & keceriaan pada semua. Kepada yg nak balik kampung, hati2 di jalanraya. Dan jangan luper sumer update gambar lepas raya nanti






Friday, 26-Sep-2008 10:37 Email | Share | | Bookmark








Ini kad raya daripada K.Rinna. Trimas untuk kad ini yer kak....





Ini kad raya dari Zai Kulim. Trimas untuk kad ini Zai...


K.Rinna & Zai Kulim nih kira terror dalam arena FP nih....glamer tau FP diorang
Semoga K.Rinna & Zai bergembira menyambut Aidilfitri 1429H ini....





Ini pula dari K.Ct from Bangladesh....trimas atas kad raya ini



Ini kad raya dari Lieza....thanks!!




Ini dari K.Emy.....terima kasih



Kad raya dari K.Azue...tq kak! Sweet je K.Azue nih....suka posing


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net