sHiKiN+MaN=iQBaL LuV's JoUrNeY FotoPages

By: sHiKiN iDRiS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Mar-2008 11:45 Email | Share | | Bookmark
kEnAnGaN tIkA iTu....

dgn hubby....6 bulan
6 bulan
kat umah....8 bulan
View all 5 photos...
xbanyak yg dapat dimuatkan...cuma ini yg ada sebagai kenangan tika itu
ini pun cuma gambar2 kenangan dari waktu2 akhir kehamilan.
tembamnyer aku waktu mengandung....dah mcm spongebob


Friday, 28-Sep-2007 02:36 Email | Share | | Bookmark
Holiday trip to Cameron Highland

Baru sampai....
Hubby & me....
Ladang teh yg menghijau...
View all 22 photos...
Percutian ni sebenarnya hadiah untuk adik yg baru abis UPSR...lagipun dia belum penah sampai ke CH. So...setelah penat menjayakan kenduri kahwin adik hubby pada sebelumnyer, aku decide bawak adik ke CH. Kami pegi cuma 2 hari 1 malam je...dan aku bawak skali mama sebab dia berhajat nak borong pokok bunga.
Kami bertolak pada 6.9.07 dan balik pada 7.9.07.....perjalanan sungguh memenatkan dan memualkan. Aku memang pening sepanjang jalan....hubby pun sama tapi dikuatkan semangat untuk drive sampai ke atas. Thanks dear...luv u!
Sampai di CH....pemandangan sungguh mempesonakan. Memang mendamaikan dengan suasana yg sejuk dan nyaman. Aktiviti memborong barang pun bermula.... biasalah kalo ke CH, yg dibeli selalunyer serbuk teh,strawberi,kaktus,pokok bunga,sayur dan cenderahati sebagai kenangan.
Adik aku kata....tobat xnak pegi CH lagi. Xtahan dengan keadaan jalan yg amat memeningkan! Anyway...aku enjoy sebab dapat bercuti, jauh dari kerja2 pejabat dan dapat luangkan masa dengan keluarga. Hopefully next time dapat jalan2 lagik....and this time wif my baby!




Tuesday, 24-Apr-2007 02:59 Email | Share | | Bookmark
RuMaHkU.....

dari pintu masuk umah...
pandangan pertama...
tu dia....my baby minnie mouse
View all 9 photos...
ni lah umah sayer kat jay bee nih.....ni kuarters TNB yg dah berkurun lama dan skang kitorang dalam proses pemindahan ke kuarters baru kat kempas.
xdelah lawa mana pun....tapi ok lah untuk duduk berdua macam ekin & hubby nih....

sajer upload gambar2 nih.....special request from kak nana. enjoy ek!!


Sunday, 22-Apr-2007 09:53 Email | Share | | Bookmark
JALAN2 DI PANTAI DESARU & MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH

Desaru....7/4/07
Me & Hubby....Pantai Desaru
Hubby bergambar bawah terik mentari...
View all 62 photos...
Actually planning nak bercuti 3 hari 2 malam kat Desaru....tapi biler me & hubby sampai sana, tengok keadaan yg susah nak cari kedai makan sementelah xde pekan di kawasan tu...jadi kami batalkan aje hasrat tuh. Pada 7/4/07 me & hubby ke Desaru dan Pantai Batu Layar....jalan2 ambik gambar dan tgk pemandangan. Kami tak mandi laut pun sebab hari panas sungguh....xsanggup nak berjemur. Then kami balik semula ke Jay Bee.......

Pada hari esoknyer 8/4/07 selepas sarapan di rumah, kami bertolak ke Melaka Bandaraya Bersejarah. Dalam jam 10.30 pagi kami dah sampai ke Air Keroh. Tempat pertama kami tuju Taman Rama-Rama.
Then kami teruskan perjalanan ke Taman Mini Malaysia & Mini Asean. Penat sungguh berjalan2....kami ke bandar dan check-in di Malacca Straits Hotel berdekatan dgn Kota A-Famosa. Selepas bersiap2...kami keluar semula dan berjalan ke sekitar Bandar Melaka. Antaranya kami ke Muzium Samudera, Dataran Pahlawan, Kota A Famosa, Gereja St Paul, Infocraft Center dan Jonker Street. Sume tempat tu me & hubby pi jalan kaki.....macam pelancong sungguh rasanyer!
Then the next day ( 9/4/07 ) sebelum balik kami singgah ke Zoo Melaka....mencabar jugak sebab zoo besar gler dan kami berjalan dari mula sampai akhir. Seronok jugak percutian nih sebab sejak kawin me & hubby belum sempat pi berjalan berdua....kira2 ni honeymoon kecil-kecilan kami.... Hopefully next time dapat lagi jalan2 macam nih......








Wednesday, 13-Dec-2006 11:39 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS SAMBUT MENANTU SHIKIN & HASEMAN @ 26 OGOS 2006

Pelamin di Gemencheh..
Flower girls...anak buah & sepupu
Ketibaan pengantin..
View all 33 photos...
Majlis sambut menantu telah diadakan pada 26hb Ogos 2006/Sabtu di Gemencheh,N.Sembilan.
Majlis yang diadakan agak meriah memandangkan my hubby adalah anak lelaki tunggal.Bertemakan warna biru pilihan keluarga hubby...
Terima kasih buat yang sudi hadir...terutama seluruh rombongan keluarga dan jiran yang datang dari Seremban. Walau macam-macam dugaan yang terjadi ( pakcik aku accident di pertengahan jalan.. ),tapi alhamdullillah semuanya berjalan lancar....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net